Svet
64226 ogledov

Smrt 16-letnika na rojstnem dnevu, take tragedije ne pomnijo

nagrobne sveče Facebook
Podrobnosti tragedije: Na rojstnodnevni zabavi sta se prerivala in porivala. 16-letni fant je padel in umrl.

Hrvaški policisti so v nedeljo zjutraj sporočili, da so po smrti 16-letnika v gostinskem lokalu v kraju Kostanjevec Riječki prijeli eno osebo. Policisti so v nedeljo okoli 1.23 prijeli poziv in prispeli v gostinski lokal v kraju Kostanjevec Riječki, kjer so reševalci nudili zdravniško pomoč mladeniču, ki je pozneje.

Kot piše spletni portal ePodravina, so rojstni dan 18-letnice praznovali v vinski kleti, prostoru, ki ga najemajo v sklopu kavarne. Na praznovanju je bilo več deset mladih, med njimi dva prijatelja, ki sta se v nekem trenutku začela prerivati. Med prerivanjem in potiskanjem je eno leto mlajši mladenič padel in se ni več pobral.

"V nekem trenutku je 16-letnik padel in ostal brez zraka. Začel se je dušiti. Vsi so bili šokirani, ko so videli, da mu sploh ne morejo pomagati. Čez dobre pol ure je prispelo reševalno vozilo iz Križevcev, mladeniča so oživljali, a neuspešno," navedbe očividcev povzema spletni portal Index. Mladenič je umrl v reševalnem vozilu, pretreseni prebivalci Kostanjevca pa pravijo, da gre za tragedijo, kakršno v kraju ne pomnijo. "Na praznovanje sta prišla skupaj, bila sta dobra prijatelja, spila sta kavo v kavarni in odšla na praznovanje. To je velika tragedija, ne moremo verjeti, vsi smo v šoku," besede domačina opisuje Index.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 1
  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 07:47 15.maj 2023.

    Ma daj Zurnal spet s to hrvaško. Pa jebote a res ni druhgih držav kakor samo jugovina??' Daj malo razširi obzorje. Namig: Italija, Avstrija...Madžarska....daj malo poglejte dlje od nosa.