Magazin > VIP
16307 ogledov

Denis Avdić tega zagotovo ni pričakoval

Denis Avdić Darja Štravs Tisu
Med številnimi sta mu čestitke izrekli tudi dve veliki zvezdi.

Za Denisa Avdića se je praznovanje njegovega 41. rojstnega dne začelo že navsezgodaj zjutraj, ko je slavljenca pred radiem pričakala Mengeška godba in poskrbela za glasbo, ki se je razlegala daleč naokoli. V kolikor je Denis prišel na delo morda še malo zaspan, je bil po tej "budnici" zagotovo buden. Nato ga je razveselila Jana, ki mu je poklonila veliko škatlo, vojaški paket za preživetje. Sledilo je presenečenje, ki ga Denis zagotovo ni pričakoval, saj mu je vse najboljše odpela Marilyn Monroe, ki jo je z blond lasuljo in belimi rokavičkami upodobil prijatelj Goran Obrez ter Denisa s svojim nastopom nasmejal do solz. V studiu so ga z baloni in darilom presenetili njegovi 'ićkoti': Žan Papič, Ranko Babič, Admir Baltić in Ivan Šarić. Prav posebno presenečenje zanj pa je bilo v angleščini, ko sta mu za rojstni dan voščila svetovno znana radijska voditelja Scott Mills, zvezda najbolj poslušane angleške radijske postaje BBC Radio 2 in Christian O'Connell, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa iz Radia Gold.
Miha Deželak je žal zbolel, a na radijskega prijatelja ni pozabil, saj ga je poklical ter mu preko telefona voščil za rojstni dan. Ko je Denis zakljućil Denis Avdić show v družbi Jane Morelj in pripravnice Lare Tošič je povedal: 

"Luštno jutro, edina stvar, ki sem vedel je, da bo neka godba, mislil sem policijska ali vojaška. Užival sem, čeprav mi gre malo na živce, ker se celo jutro vrti okoli teh stvari, pa nič ne vem, kaj se bo zgodilo, to mi ni dobro (smeh). Ampak ja, sodelavci so se zelo potrudili in je bilo super. Goran Obrez kot Marilyn Monroe - absolutno nepričakovano, vredno ogleda in smeha. Ne vem, če ga je kdo rabil prepričevati, mislim, da je bil takoj za (smeh). Čestitka radijskih voditeljev pa - vrhunsko, oba zelo cenim in ju spremljam že več kot 10 let. Scott Mills me je nekaj časa nazaj začel slediti na Instagramu in sem mislil, da je 'fake' profil, potem pa sem videl, da je res on. On je eden tistih ljudi, ki jih rad poslušam in se učim od njih."
 
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.