Šport > Košarka
12391 ogledov

Luka praznuje, tako domiselno mu je voščila Pivovarna Union

Luka Dončić Profimedia
Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić prav danes praznuje svoj 24. rojstni dan. Rojstnodnevne čestitke za Luko dežujejo z vsega sveta, zelo domiselno so mu voščili pri Pivovarni Union.

Čeprav nas izjemni košarkar Luka Dončić s svojimi vrhunskimi predstavami razvaja že vrsto let, pa je danes, 28. februarja 2023, dopolnil šele svoj 24. rojstni dan. V svoji karieri je Luka osvojil že vrsto individualnih (najboljši novinec v sezoni 2018/19, MVP Evrolige, MVP finala Evrolige itd.) in ekipnih lovorik – naslov evropskega prvaka s slovensko reprezentanco, naslov evropskega klubskega prvaka z Real Madridom –, štirikrat pa je nastopil tudi že na sloviti tekmi zvezd v ligi NBA. 

Ob 24. rojstnem dnevu nanj niso pozabili niti zvesti navijači, domiselne čestitke pa so pripravili tudi pri številnih organizacijah po svetu. Izstopajoča je tudi duhovita čestitka Pivovarne Union, ki je na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo Luke s pivom v roki. Kako so si privoščili njegovega reprezentančnega kolega Eda Murića, pa si lahko ogledate na spodnji fotografiji. 

Luka Dončić in Edo Murić | Avtor: Pivovarna Union Pivovarna Union

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.