Slovenija
14030 ogledov

Ni šala: V Pomurju na praznovanju 80-letnice razdelil 600 tisoč evrov

80-letnik razdelil 600 tisoč evrov
1/2
sobotainfo.com
Ferdinand Godina je na praznovanju rojstnega dne v eni od pomurskih gostiln med povabljence res razdelil neverjetnih 600 tisoč evrov.

Prejšnjo soboto je Ferdinand Godina praznoval 80. rojstni dan. Nič posebnega, če ne bi slavja izkoristil tudi za to, da je med goste razdelil neverjetnih 600 tisoč evrov, poroča portal Sobotainfo. Godina od svojega 24 leta živi v Kanadi, okroglo obletnico pa je želel praznovati s pomurskimi sorodniki in prijatelji.

Slavljenec je povabljence presenetil z neverjetno gesto, odločil se je namreč, da bo mednje razdelil kar 600 tisočakov svojega premoženja. Da ni šlo za potegavščino, dokazujejo tudi fotografije, ki so jih prejeli v uredništvu portala Sobotainfo.

80-letnik razdelil 600 tisoč evrov | Avtor: sobotainfo.com sobotainfo.com

"To je bilo nekaj neverjetnega. Ko so bankovci začeli leteti po zraku, smo samo opazovali. Sprva smo mislili, da gre za papir, smeti. Po uvodni zmedenosti smo počasi ugotovili, da je Ferdinand v zrak dejansko vrgel velike količine denarja, bilo je kot iz filma," je za pomurski portal povedal eden od udeležencev zabave.

Godina je v Kanadi delal kot varilec in z inštalacijami centralnega ogrevanja ustvaril uspešen posel, še pišejo pri Sobotainfo. S pridobljenim premoženjem, predvsem s prodajo nepremičnin, je pridobil veliko premoženja, ki ga je zdaj delil s svojimi najbližjimi.

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 11:14 20.maj 2023.

    V Prekmurju je nekaj v vodi . Spomnim se kako je Počivalšek pil vodo ....

  • Avatar NickMason
    NickMason 10:55 20.maj 2023.

    Bravo

  • ico8 10:48 20.maj 2023.

    Palsi, npr. cudovit kontejnerski dopust za cele druzine si mislil, a ne!?? Te organizira TTB(Taubi turit biro)!!!