Magazin > VIP
9125 ogledov

Zato pevka Neisha praznuje že ves mesec

Neisha Osebni arhiv
Več kot darila ji pomeni predvsem nekaj drugega.

Pevka Neisha je lansko leto dopolnila 40 let, a tudi letos za njen 41. rojstni dan praznovanje ni izostalo. Neisha, ki ima rojstni dan v začetku januarja, priznava, da se je letošnje praznovanje močno razpotegnilo in poteka že skoraj mesec dni.

Za zurnal24.si je povedala: "Letos praznovanje poteka kar cel mesec. Očitno, da malo nadoknadim. Toliko kosil in večerij ter seveda darilc in pozornosti, ki še kar kapljajo. Velika zabava je bila namreč lani, ko sem praznovala v velikem slogu okroglo številko. Letos me je žal tudi zdravje malo izdalo in sem čez novo leto obležala. Hvala dragim prijateljem in družini za vse rože, parfume, kozmetiko, vsa ostala darila in podarjene tretmaje." Čeprav se je Neisha razveselila prav vseh prejetih daril, priznava, da ji največ pomeni nekaj drugega. "Največ mi pomeni, da si kdo vzame čas zame, kaj ustvari, ali pa me kam od pelje. Da mi posveti svoj čas in energijo ter da se lahko malo odklopim in pozabim na vsakdan. Lepi spomini so tisto vse, kar nam bo ostalo na koncu in to prožijo doživetja. In čas in pozornost, ki jo posvetimo drug drugemu, največ šteje. Vesela pa sem tudi tega, da se toliko ljudi preko socialnih omrežjih spomni name in mi tudi virtualno zaželi vse najboljše."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.