Magazin > VIP
37824 ogledov

Teja Jugovic za rojstni dan naredila nezgodo, iz avta zaudarjalo po alkoholu

Teja Jugovic Instagram
Rojstni dan je bil za Tejo resnično razburljiv.

Teja Jugovic oziroma Cool Mamacita je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan. Sodeč po njeni objavi na družabnem omrežju Instagram bi lahko rekli, da je bilo dogajanje tisti dan resnično pestro. V posnetku na Instagramu je namreč razkrila podrobnosti, ki so se ji dogodile na rojstni dan.

Dan pred rojstnim dnem ji je Jani dejal, da mora biti naslednji dan v Šiški, pred stanovanjem, kjer so predhodno živeli. Zaradi slabega vremena je prišlo do spremembe in Jani je Teji dejal, da naj pride naslednji dan kar pred živalski vrt, kjer jo bodo pobrali zaradi nekih opravkov. No, na koncu ji je Jani pred živalskim vrtom le razkril, da bo postala oskrbnica za ena dan. Teja je kot prvo pristale med majhnimi opicami. Kasneje je z navdušenjem poskrbela tudi za ostale živali. Po treningu Hip hopa pa je doživela kar malce strašljivo izkušnjo, saj sta jo v njenem avtu pričakali Indira Ekić in prijateljica Karmen. Ker je bila takrat že tema, ni videla, kdo je v avtu in je sprva pomislila, da je na delu vlomilec ter da ji bo kaj naredil. Kasneje so si ob avtomobilu dekleta dala duška in popile malo penine. Odprto steklenico penine je nespametno položila na otroški sedež. Steklenica se je kasneje med vožnjo prevrnila in penina se je razlila po vozilu.

Nato je Teja doživela manjšo nezgodo, saj je z gumo zadela leseno kocko, predrla gumo in odpeljala domov. Podrobnosti si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Zdaj si zastavlja vprašanje, kako obrazložiti zavarovalnici, da ni vozila opita ter da avto zaudarja po alkoholu zaradi neljube nesreče s prevrnjeno steklenico penine?

Naj povemo še, da se je med prejetimi darili zelo razveselila tudi izleta v Pariz s prijateljicami in po njenem obnašanju sodeč, se je tudi že dodobra vživela v vlogo Parižanke. "To je bila moja 40., ki si jo bom zagotovo zapomnila," je še povedala v posnetku.


 

Komentarjev 12
  • robi2107 23:09 12.januar 2023.

    Nimam pojma, kaj je to za en folk. Pa sploh ne grem guglat. Iz inata. Pa verjetno si niti ne zasluži, saj če bi kaj pomembnega ali koristnega dosegel, bi že slišal zanj, tako pa nisem. Do zdaj sem čisto ...prikaži več fino shajal brez njega in ni razloga, da ne bi tudi v bodoče.

  • Grof 18:35 12.januar 2023.

    Najbolje zanjo bi bilo, da bi za vedno ostala med mladimi majmuni kamor spada stara opica, jugo vic

  • Avatar jezeran
    jezeran 18:22 12.januar 2023.

    Kar bo rekla bo lagala, ker je bila najbrž nažgana ko mamba. Drugega kot sranje delat tako ali tako ne zna