Magazin > VIP
9632 ogledov

Tako dolgo je že na sceni, a tega o Tinkari Kovač še nismo vedeli!

Anika Horvat in Tinkara Kovač facebook
Uau, kakšna pustolovka!

Glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač je stalnica naše glasbene scene že več kot 26 let. Leta 2014 nas je zastopala na Evroviziji, lansko leto pa je skupaj z Aniko Horvat slavila na melodijah morja in sonca, kjer je zmagala tudi leta 2019.

Sinoči pa je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak na Planet TV očarala še s svojimi kulinaričnimi spretnostmi. S svežimi sestavinami in primorsko kulinariko je očarala svoje slavne goste. Pripravila je ribjo juho, hobotnico iz pečice in solato iz gozdnih sadežev. A morja ne obožuje le na krožniku, pač pa je v oddaji razkrila, da je tudi čisto prava pustolovska popotnica, obiskala je tudi že bolj eksotične kraje, kot sta indonezijski otok Bali in Avstralija. 

Tinkara Kovač | Avtor: Planet TV Planet TV

V oddaji je še razkrila, da je pred leti opravila začetni in nadaljevalni potapljaški tečaj. Vrhunec pa je bil, ko je v živo videla hobotnico. Tinkara je iz Kopra, čeprav živi na Krasu, in je tesno povezana z morjem, ribe pa najraje kupuje kar od lokalnih ribičev, kot je to naredila tudi za tokratno zvezdniško večerjo.

Tinkara Kovač | Avtor: Planet TV Planet TV

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • 4krogci 09:41 08.junij 2023.

    Bali in avstralija sta pa res eksoticni ja 😂😂

  • Svobodnež 09:18 08.junij 2023.

    Mizerija od članka!

  • Aqua 06:38 08.junij 2023.

    Kdaj pa so ponovitve oddaj. Za nas ki nismo gledali?