Magazin > VIP
12218 ogledov

To je Tinkara Kovač razkrila o svojih dveh hčerah

Tinkara Kovač Mark Žitnik Strle
Primorska glasbenica je svoje navdušenje nad glasbo očitno prenesla tudi na obe hčeri.

V zadnjem videospotu Tinkare Kovač bomo lahko med drugimi nastopajočimi zasledili tudi njeno mlajšo 9-letno hčerko Almo, a tudi starejša 14-letna hčerka Gala je navdušena nad glasbo, le da je malo manj naklonjena medijskemu izpostavljanju. 

"Gala igra klasično kitaro v glasbeni šoli in je nad tem navdušena. Alma prav tako obiskuje glasbeno šolo, kjer se uči igranja violine. Zelo rada tudi poje in nastopa, zato ni čudno, da je že nastopila tudi na nekaterih mojih koncertih. Zna veliko mojih pesmih, tako da nisem v skrbeh, če kdaj jaz ne bom mogla izvesti nastopa, bo kar ona stopila na oder in odpela vse še boljše kot jaz. V letošnjem poletju je bilo veliko nastopov po dolgem predahu, zato smo to še toliko bolj izkoristili. Poleg tega sem letos poleti obeležila tudi 25-letnico svojega glasbenega ustvarjanja. Alma si je tudi zaželela, da bi nastopila v mojem video spotu in ko sem jo vprašala, ali bi res nastopila v njem, so se ji kar zasvetile njene male očke. Tako v video spotu Alma igra violino, prijatelj Tristian igra violončelo, hčerka Anike Horvat, Stella, pa je dobila v spotu prav tako svojo vlogo. Trenutno je video v obdelavi, v septembru pa ga nameravamo predstaviti tudi širši javnosti. Na snemanju smo se imeli fantastično. Med snemanjem smo doživeli tudi tramontano, neurje in z neba je začela padati debela toča. Ne pomnim, kdaj bi bilo takšno vreme! To je bilo tisti dan, ko je v Ljubljani veter lomil drevje in odkrival strehe," nam je zaupala Tinkara.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.