Magazin > VIP
51924 ogledov

Tako se je začela huda diagnoza znane Slovenke: Zbudila se je slepa na eno oko

Riba, raca, rak Planet TV
Prava borka!

Andreja Košir se je prejšnje leto odlično izkazala v športnem šovu Exatlon, sinoči pa pokazala, da ima še en zelo velik talent, ko je z večerjo navdušila zvezdniške goste v kuharskem šovu Riba, raca, rak. Miha Hercog, Damjan Murko, Kataya in Franko Bajc so ji za vrhunsko kulinariko podelili vseh 20 točk!

A ne le šport in kuharija, Andreja je doma tudi na drugih področjih. Je namreč frizerka, ki je nekoč delala celo v avtomehanični delavnici in celo na področju estetskega zobozdravstva. Ni, da ni! Njena oaza je njen dom in družina, je predana mamica in ravno zaradi tega si ne pusti, da bi jo kruta diagnoza, ki jo je dobila pred štirimi leti, determinirala. 

Riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV

Kot je razkrila v sinočnji oddaji, se je začelo tako, da se je nekega jutra zbudila in ugotovila, da je oslepela na eno oko. Svojim gostom je kasneje razkrila, da ima Multiplo sklerozo. "Kolikor sem to želela zadržati zase, je nato izvedela cela Slovenija. Me je sesulo, popolnoma sesulo, ker sem imela pred očmi svoja otroka, družino ... Niti vedela nisem, kaj točno to pomeni, ampak sem se skoraj v istem trenutku odločila, da bom to usodo sama peljala naprej. Zdi se mi, da je bil Exatlon še ta dodana vrednost, ki mi je pokazala, da lahko verjamem vase," je gostom razložila Andreja in vsi so se strinjali, da je prava borka ter v navdih vsem nam. 

"Nikogar nisem poznala s to diagnozo in sem se tudi odločila, da si jo bom interpretirala sama," je v kamero o svoji življenjski zgodbi še povedala Andreja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Ender3 13:57 15.junij 2023.

    Znana slovenka in huda diagnoza. Dobra kombinacija za rumeni tisk..

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 08:19 15.junij 2023.

    to je od preveč seksa... a nam niso učas razlagal, da lohk oslepiš od tega??

  • matermila 08:18 15.junij 2023.

    je z večerjo navdušila zvezdniške goste...,res je, še posebej Damjan Murko. Ana, Ana

Sorodne novice