Demi Lovato vzela prevelik odmerek

Foto: Profimedia
Njeno stanje je za zdaj stabilno.
Oglej si celoten članek

Pevko Demi Lovato so sinoči prepeljali v bolnišnico, ker naj bi vzela prevelik odmerek heroina. Njen tiskovni predstavnik je kratek čas pozneje za javnost povedal, da je stanje 25-letnice stabilno. "Je pri zavesti in obkrožena s člani svoje družine, ki se vsem zahvaljujejo za ljubezen, molitve in podporo," je dejal in dodal, da v javnosti krožijo napačne informacije. Družina je ob tem zaprosila še za mir, saj je Demijino zdravje na prvem mestu.

Ko so prispeli reševalci, je bila pevka nezavestna, zato so ji dali zdravilo NARCAN, ki zmanjšuje učinek opioidov. Pred njihovim prihodom so zvezdnico morali oživljati prijatelji, poročajo mediji. TMZ piše, da Demi reševalcem ni hotela razkriti, s čim se je predozirala, viri pa v nasprotju z reševalno ekipo trdijo, da ni šlo za heroin. 

Policijske preiskave ne bo, saj v hiši niso odkrili drog.

Demi Lovato je imela pred šestimi leti težave z drogami in alkoholom, ki pa jih je uspešno odpravila. Šele pred kratkim je s pesmijo Sober razkrila, da je spet zapadla v pekel odvisnosti. Četudi v pesmi obljublja, da bo šla na zdravljenje, tega ni storila in se celo izolirala od prijateljev in tesnih sodelavcev. 

Magazin Kako slabo je z Demi Lovato?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.