Magazin > VIP
12499 ogledov

Kako slabo je z Demi Lovato?

demi lovato
Popolnoma izgubljena.

Pevka Demi Lovato je v pesmi Sober priznala, da je po šestih letih spet zapadla v pekel odvisnosti. "Obljubim, da si bom poiskala pomoč,“ poje 25-letnica, ki pa tega očitno še ni storila, poroča Radar.

Demi, ki so jo leta 2010 zaradi motenj prehranjevanja, odvisnosti od drog in alkohola sprejeli v kliniko za odvajanje od odvisnosti, naj bi se popolnoma izolirala od svoje okolice. Tudi z družinskimi člani in prijatelji, ki so ji svetovali, naj si nemudoma poišče pomoč, je menda prekinila stike. "Odpustila je tudi ljudi, s katerimi dela že celo večnost,“ še pravi vir. Zvezdnica se je med drugim ločila od svojega managerja Phila McIntyra in svetovalca za premagovanje odvisnosti Mika Bayerja. Oba sta veljala za njena dobra prijatelja.
"S svojo boleznijo služi denar,“ še pravi jezni vir, ki ne more verjeti, kako brezsramno Demi, ki ne želi nazaj v kliniko, promovira svoj novi singel Sober. "Sama sebi nasprotuje. Ne ve, kako se bo pozdravila.“

Njeno okolico skrbi tudi njen novi ljubimec. Demi naj bi se zapletla z raperjem G-Easyjem, ki so ga maja zaradi posedovanje drog obsodili.