Demi Moore razkrila, da jo je mama prodala posiljevalcu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralka je v svoji biografiji brutalno iskrena.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska igralka Demi Moore je pred kratkim izdala biografijo, v kateri je zapisala, da je njeno življenje vse prej kot ameriške sanje. Razkrila je marsikatero podrobnost iz svojega otroštva, ko je mamo, odvisnico od drog, reševala tako, da ji je iz ust jemala tablete. Razkrila je tudi podrobnosti zakona z Asthonom Kutcherjem, ki naj bi jo večkrat prevaral. Njemu na ljubo je privolila tudi v skupinski seks, čeprav to še danes obžaluje, v času zveze pa je v šestem mesecu nosečnosti doživela tudi splav.

Magazin Žalostna zgodba: Demi Moore razkrila dolgo varovano skrivnost

Najbolj šokantna pa je njena izpoved o posilstvu, ki ga je doživela pri rosnih petnajstih in za katerega je storilec njeni mami celo plačal 400 evrov. "To ni bilo le posilstvo, temveč tudi odvratna izdaja moje mame,“ je v knjigi zapisala igralka.

Po tem dogodku je Demi hitro začela živeti z glasbenikom Freddyjem Moorom, s katerim je bila pet let tudi poročena. Leta 1987 pa se je poročila z igralcem Bruceom Willisom, s katerim ima hčerke Rumer, Tallulah in Scout

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:35 24. September 2019.

    Drek pozabila je unga ***neki*steina.. Garant jo je ali pa jo je hotel. Aja jo ni. Jbg. pol pa ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.