Magazin > VIP
21558 ogledov

Žalostna zgodba: Demi Moore razkrila dolgo varovano skrivnost

demi moore, ashton kutcher
Demi Moore v svoji avtobiografiji tudi o zakonu z Ashtonom Kutcherjem.

Igralka Demi Moore je v svoji avtobiografiji Inside Out razrkila, da je zanosila le kratek čas po tem, ko se je romantično zapletla s 15 let mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem. Par je pričakoval deklico, ki sta jo nameravala poimenovati Chaplin Ray, a je Demi v šestem mesecu nosečnosti doživela splav. Te izgube ni mogla preboleti. Da se ne bi več počutila krivo, se je zatekla k alkoholu, postala pa je tudi odvisna od vicodina, protibolečinskega zdravila. "Ko sem bila z Ashtonom, sem bila kot prerojena, kot bi se lahko vrnila v preteklost in še enkrat okusila, kako je, ko si mlad. Z njim sem se počutila še mlajšo kot v svojih dvajsetih,“ pravi sedaj 56-letna zvezdnica.

Z Ashtonom, s katerim sta leta 2005 stopila pred oltar, sta se nato še nekaj časa trudila zanositi s pomočjo zdravnikov, a se jima želja ni izpolnila. Par se je razšel leta 2011, potem ko je Ashton ženo prevaral s 24-letnico, in to na šesto obletnico njune poroke.

Ko sta se razšla, so se pri Demi začele zdravstvene težave. "Nekaj se je dogajalo, počasi so mi odpovedovali organi.“

Demi je rešitev našla v kliniki za odvajanje od odvisnosti – tudi od drugih oseb. Sedaj je srečno samska, Ashton pa je poročen z Milo Kunis, s katero ima dva otroka.

Komentarjev 3
  • matermila 08:13 13.september 2019.

    Pravijo,da imamo moški krizo srednjih let,pa vam povem,da so starejše dame dosti bolj nagnjene k mladim žrebcem,kot moški mladim dekletom.Ko ženske vidijo da odhaja zadnji vlak,se na vso moč trudijo vstopiti(kar je,mimogrede,prav.Zakaj pa ne,če so še dovolj divje),dedci pa bolj ...prikaži več gledajo po plehu in ribiškem priboru(nekateri)