Denar: "Konec meseca je lepo biti Damjan Murko"

Foto: Bojan Mihalič
Foto: Bojan Mihalič
Damjan Murko pravi, da moraš svoje ime nositi kot ogrlico.
Oglej si celoten članek

V začetku meseca sta z ženo praznovala sanjsko obletnico poroke, na kateri sta gostila kar 80 povabljencev, pred tem pa podoživela medene tedne na slovenski obali v hotelu Kempinski. Od kje Damjanu Murko denar za vse te luksuzne dogodke in počitnice, se sprašujejo mnogi?

Magazin Murko po neverjetnem uspehu: Sedaj me pa lahko 'kušnete' na rit!

"Trenutna se je začela sezona porok in letos jih imam zagarantiranih že sedem, kar ni tako malo. Zelo težko vse skupaj usklajujem z nastopi. Včasih uredim vse za poroko, šibam na nastop in se nato vrnem na poroko. Včasih je zelo zelo naporno, a če sva ravno pri financah, se splača biti Damjan Murko konec meseca, ko si rečem: O,  madona! Veliko je pri teh mojih dogodkih tudi sponzorskega, če ne se mi tega ne bi splačalo delati. Treba se je zavedati svojega imena in ga nosit kot ogrlico. Jaz, hvala bogu to obvladam," brez dlake na jeziku pove Murko.

Magazin Damjan Murko zavrnil dva geja.

Več o sanjski obletnici poroke si lahko preberete tukaj, a to ni bilo edino presenečenje, ki ga je Murko pripravil ženi. Posnel ji je celo pesem in jo ponovno odpeljal na medene tedne. "Čez leto večkrat pobegneva po Sloveniji, včasih tudi v tujino, ravno toliko, da se nama vedno znova nekaj dogaja, da ni statike. Mislim, da je tudi to skrivnost nekega srečnega zakona, ker moški mora osrečevati svojo damo. Če gleda zgolj in samo na svojo korist, lahko ženska slej kot prej zapade v neko rutino kuhanja in pospravljanja, kar jo lahko tudi onesrečuje. Je pa tudi res, da je pri nas vse postorjeno, ker zaradi zgoraj omenjenega moji ženi ni potrebno hoditi v službo. Ji pa tudi vedno znova pokažem, kako zelo jo imam rad in kako zelo mi je pomembna. Tudi s tem, da odpotujeva tja, kamor si ona zaželi," še dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:40 2. December 2018.

    Torej naj bo njegova ogrlica pedercina murko

  • 18:38 2. December 2018.

    Oni ko ga v rit stepajo mu placujejo🤣🤣🤣🤣na lastne oči sem videl kako se je zalizoval z enim v družbi...ogabno

  • 21:59 2. Junij 2018.

    Vsaj peder ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.