Magazin > VIP
20253 ogledov

Damjan Murko dvomljivcem sedaj verjetno zaprl usta

Damjan Murko C.C.
Kdor zna, zna, kdor ima, ima ...

Damjan Murko je ob deseti obletnici poroke pred matičarjem obnovil zaobljube in priredil slavje za osemdeset gostov, na katerem so jima z ženo prepevali znani slovenski glasbeniki.

"Vsako leto sva praznovala obletnico poroke. Večerja z najbližjimi, živa glasba ob klavirju, zelo romantično. Tokrat pa sva pred matičarjem ponovila tudi zaobljube. To pa zato, ker sva bila že pred poroko deležna ogromno zlobnih komentarjev in sva želela ljudem dokazati, da so se motili. Največji dokaz za to je najin šestletni sin Tiar, kar pomeni, da najina ljubezen ni iz trte zvita ali da gre samo za marketinško potezo, kot so trdili nekateri. Takrat je bila to res medijska poroka leta ali celo desetletja, ker ni bilo medijske hiše, ki tega dogodka ne bi pokrila. Verjetno bi danes poroko kot takšno naredil malo drugače, z malo manj pompa in medijske agonije," pravi Murko.

piknik, Zvezde pod klobuki, Damjan Murko Magazin Takšno reklamo so Damjanu Murku naredili naključni Mariborčani

Ob deseti obletnici poroke sta šla z ženo še korak dlje in pripravila zabavo za osemdeset gostov: "Letos sva sklenila, da goste presenetiva z novo poročno obleko, ansamblom Lunca, ki nas je zabaval celo noč, kot presenečenje je prišel Isaac Palma, Eva Boto pa je ob prihodu žene in sina zapela pesem Ne bodi kot drugi. Vse je bilo točno tako kot sem si zamislil, od obreda, prihoda na rdečo preprogo, izbrane kulinarike, vse je moralo biti brezhibno. Organizacijsko sem vse izvedel sam in naredil tudi scenarij, kdaj sledi katera pesem. To so izkušnje, ki sem jih dobil z vsemi obletnicami poroke in tudi porokami, ki jih organiziram drugim."

Damjan Murko Magazin To je Damjan Murko ženi poklonil za obletnico

Posnetke z obletnice pa je Damjan uporabil za svoj novi videospot za pesem Ne zaklepaj vrat srca, ki jo je kot darilo posvetil svoji ženi Maji

 

Komentarjev 3
  • Snežinko 09:06 23.maj 2018.

    Niti 10 let poroke niti otrok ni prav noben dokaz proti tistim "zlobnim jezikom". Njegova poroka je bila tako, kot je tudi tale 10-letnica predvsem futranje medijev. Če je vmes res ljubezen vesta samo onadva, tega ni mogoče dokazati, ali ...prikaži več je res ali ne. "Če bi se danes poročil bi vse naredil drugače"...ja, seveda...še z več pompa... Cilj njegovega življenja je pač, da se piše o njem, in ta cilj uspešno dosega.

  • Tadej 00:36 23.maj 2018.

    Ta pa res ne bo nikoli srecen, ce se bo ukvarjal z zlobnimi jeziki.

  • jerneja45 20:35 22.maj 2018.

    He, he, on je bil in bo vedno nekaj "extra". Pa naj mu bo. 😁 Potrudil se je to pa tudi šteje, kajne?

Sorodne novice