Magazin > VIP
18056 ogledov

Damjan Murko ženo zamenjal za transvestita

Damjan Murko C.C.
"Žena me je gladko zavrnila," pravi Damjan Murko.

Damjan Murko za svojo novo pesem Šok snema videospot, a je imel na začetku z njim nekaj težav. Njegova žena namreč pri snemanju ni želela sodelovati. "Gre za provokativno pesem, v kateri pojem: 'Saj pod krilom ona skriva penis, večjega kot moj prijatelj Denis.' Različni videi te pesmi so na YouTubu zbrali že več kot 300 tisoč ogledov. Najprej sem si v glavni vlogi v spotu zaželel žene, saj je zelo lepa ženska, zame najlepša na svetu, a me je gladko zavrnila. To se ne zgodi pogosto! Pa sem ji rekel: 'Prav. Poiskal si bom pravo babo!',“ je za Žurnal24 povedal Murko.

Glavno vlogo je štajerski slavček zaupal zmagovalki Big Brotherja, Pii Filipčič, ki jo pozna že dalj časa. "Pia je takoj privolila. S snemanjem z InspiredByMotion v Koblerjevem zalivu v Mariboru bova kmalu začela. Sedaj vadiva in moram priznati, da je energija med nama prava,“ še pravi pevec, ki na vprašanje, ali je njegova žena na to posebno energijo kaj ljubosumna, odgovarja: "Takole bom rekel … Prav ji je!“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.