Magazin > Odnosi in prosti čas
20736 ogledov

Damjan Murko na celjskem sejmu: "To me je res presenetilo!"

Damjan Murko
1/8
Klemen Brumec
Znameniti celjski sejem obiskal tudi štajerski slavček.

Erotični sejem v Celju sLOVErotika letos poteka že deseto leto. Obiskovalci imajo na voljo tri dni, da ga obiščejo in si ogledajo različne nastope. Dva od treh dni pa je gost na velikem odru tudi štajerski slavček Damjan Murko. "Tam se pojavljam kot sovoditelj in kot pevec. Moram pa priznati, da sem o svojem nastopu kar malo kolebal in razmišljal," je za Žurnal24 povedal Damjan in dodal: "Kolebal sem, ker sem bil sovoditelj ob dveh izvrstnih in izkušenih voditeljih, poleg tega pa moramo vedeti, da tu ne gre za zen kmečkih žena! (smeh, opa. a.)"

Damjan se je tako na sejmu preizkusil kot voditelj, obiskovalcem zapel svoj novi hit Šok in predstavil svoj novi seksi koledar. "Pesem Šok sovpada s temi točkami na odru in moram reči, da sem z odzivom zelo zadovoljen."

Zgovorni Mariborčan je povedal, da je erotični sejem obiskal prvikrat in da je bil nad obiskovalci popolnoma presenečen: "Zdelo se mi je presenetljivo. Mislil sem, da se ljudje pri takih stvareh skrivajo, malo pokukajo in da ne gredo kar tako pogledati. Vedeti moramo, da gre tukaj tudi za seks v živo in da gredo igralci do konca. Tudi ljudje iz občinstva se javljajo brez težav za nastope z zvezdami na odru. Javljajo se tako dekleta kot tudi fantje. To me je res presenetilo. Med obiskovalci prevladujejo ženske, pari, starejši pari in si ogledajo vse točke."

Damjan je poudaril, da se je miselnost, kar se spolnosti, spolnih fantazij in igric tiče, pri Slovencih zelo spremenila. Pravi, da so ljudje bolj odprti in da je manj tabujev, kar se te teme tiče. "To potrjuje obiskanost sejma, to pričajo prodane karte in se je zdaj zadeva zelo razširila. Lahko vidijo ogromno novih zadev in še to, ni več tako poudarka na seksu, bolj je poudarek na ljubljenju in to je zelo velika razlika."

sLOVErotika 2017, 1. dan Erotični sejem Magazin FOTO: Tako zelo vroče je bilo prvi dan v Celju
Komentarjev 3
  • slavko07 17:01 03.december 2017.

    Saj za drugo tudi ni,samo nedolžna raja se mi smili še dobro da si lahko dajo dildo v uhe.

  • romy 19:50 02.december 2017.

    bojim se, da bo od zdaj naprej dosti manj obiskovalcev

  • Avatar Leon
    Leon 16:33 02.december 2017.

    "To me je res presenetilo!"...............seveda se penisi merijo v cm in ne mm kot pri Murku !

Sorodne novice