Magazin > VIP
14543 ogledov

To je Damjan Murko ženi poklonil za obletnico

Damjan Murko C.C.
Damjan Murko pravi, da je najbolj srečen moški v Sloveniji.

"Po petnajstih letih kariere sem že vse povedal, zato sem razmišljal, kaj bi še pokazal in rezultat je ta nova pesem. Zavedam se, da živim v zavesti vsakega Slovenca. Tako in drugače. Pustimo zdaj ob strani, kakšen vtis pustim. Važno je, da sem zadovoljen in da znam vse obrniti sebi v prid," pravi Damjan Murko, ki je novo skladbo napisal za svojo ženo: "Naslov nove pesmi je Ne zaklepaj vrat srca in sovpada z različnimi dogodki v mojem poslovnem in zasebnem življenju. Prva stvar je 15-letnica kariere, druga zadeva pa je 10. obletnica poroke. Pesem sem kot darilo za obletnico napisal svoji ženi, izšla pa je 8. marca in je namenjena vsem ženskam tega sveta. Govori o tem, da smo lahko res srečni tisti, ki najdemo drugo polovico svoje duše, ker vsak je ne najde. Objavil pa sem jo prav na dan žena, ki se mi zdi res en lep praznik, sploh, ker sem najbolj srečen moški v Sloveniji."

In kako najbolj srečen moški v Sloveniji skrbi, da njegova zakonska sreča že deset let tako cveti? "Zelo malo dam na valentinovo, ker se mi zdi neumno, da se ženski pokaže, da jo imaš rad, samo enkrat na leto. Tudi moja žena verjetno ne bi bila zadovoljna, da bi se na njo spomnil samo enkrat na leto. Zmeraj znova jo znam razvajati in mislim, da lahko povem to z enim stavkom. Če je žena Damjana Murka, je to dovolj veliko razvajanje in dokaz, da jo imam rad."

Kaj pa strast med rjuhami, je po vseh teh letih še na dnevnem redu? "Ne, zaradi tamalega, to je dejstvo. Ko enkrat postaneš starš, je prioriteta otrok in potem si vedno z enim ušesom in očesom v sosednji sobi in poslušaš, kaj se tam dogaja. Prav tako pa tamali zelo rad uleti v spalnico ravno takrat, ko bi to bilo najmanj treba. Je pa res, da če si znaš narediti tako, da je zanimivo, je lahko prav tako lepo kot začetna leta," še dodaja Murko. 

Komentarjev 4
  • romy 09:47 10.marec 2018.

    mph,give me 5,da pa bo takšna ženska zdržala toliko let...to verjetno ni nihče prerokoval

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:45 10.marec 2018.

    Srečen mogoče je,ampak dec pa ziher ni?

  • mph 09:34 10.marec 2018.

    Ha ha ha ... za štos sem šel poslušat ... ha ha ha .... če nič drugega, bi si moral sinuse pregledat, nekaj ni v redu ... :-) Ampak hej, če lahko živi od prodajanja megle, vsaka mu čast.

Sorodne novice