Slovenija > Črna kronika
18445 ogledov

Grozljive podrobnosti umora v Zagorju, morilca so pred dnevi izpustili

Umor Katarina Pernat
Policisti so razkrili, kaj se je v sredo zvečer dogajalo v Zagorju.

Vodja sektorja kriminalistične policije PU Ljubljana Damjan Petrič je podal nekaj podrobnosti umora, do katerega je v sredo zvečer prišlo v Zagorju ob Savi. 

Do umora je prišlo nekaj pred 21. uro. Osumljenca so kmalu po dejanju prijeli in je v policijskem pridržanju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem dokazov in obvestil. Osumljenca bodo s kazensko ovadbo pripeljali k sodniku. 

50-letni osumljenec je pred blokom z ostrim predmetom napadel 53-letno žensko. Zadal ji je več kot deset vbodnih ran. Ženska je na kraju dogodka umrla. 

Petrič je potrdil, da je bil storilec partner hčerke pokojne ženske. V minulih dneh je bil izpuščen iz pridržanja zaradi nasilja nad svojo partnerko. Imel je veljavno prepoved približevanja partnerki, medtem ko ni imel nikakršne prepovedi približevanja ali drugega ukrepa, vezanega na žrtev umora. 

Do tragičnega dogodka, v katerem je umrla ena ženska, druga je ranjena, je prišlo tudi v Mariboru. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Skipi 20:47 08.marec 2018.

    Tistega ki ga je spustil bi bilo pametno vsaj po zdravju vprašat ker odgovarjal tako ne bo za nič.

  • mph 15:01 08.marec 2018.

    Prepoved približevanja ... kako pa se to NADZIRA?? Ima morda kakšno elektronsko zapestnico ali kaj takega? Ta prepoved je totalna bedarija, deluje samo na tiste, ki so ali po krivem itak obtoženi (poznam primere) ali pa je šlo res za ...prikaži več pretirano rekacijo zakona. NIkoli pa ni in ne bo delovalo na take, za katere je mišljeno.

  • Avatar Leon
    Leon 14:57 08.marec 2018.

    Maribor: "Res je, število umorov se je povečalo, a razloga za skrb ni" .........​Trend varnostnih pojavov je ugoden, Maribor je varno mesto, pravi policija. .....https://www.vecer.com/trend-varnostnih-pojavov-je-ugoden-maribor-je-varno-mesto-6388841............................