Slovenija > Črna kronika
9191 ogledov

Umor v Zagorju, gasilci čistili kri

policija trak Nik Rovan
Dejanje se je zgodilo v sredo nekaj pred 21. uro.

Kriminalisti PU Ljubljana obravnavajo umor, ki se je zgodil včeraj nekaj pred 21. uro v Zagorju. Po prvih zbranih obvestilih je znano, da je 50-letni moški pred stanovanjskim blokom v Zagorju ob Savi napadel 53-letno žensko. Zadal ji je takšne poškodbe, da je na kraju umrla. 

Kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja, ki ga je vodil dežurni preiskovalni sodnik, na kraju je bila tudi dežurna okrožna državna tožilka. Truplo pokojne je bilo s kraja odpeljano na Inštitut za sodno medicino v Ljubljani, kjer bo opravljena sodna obdukcija.

"Policija je zasedla območje za pošto ter del parka pri lokalu oz. krožnem križišču – tam naj bi po besedah očividcev aretirali enega moškega," poroča portal Zon (Zasavske onlajn novice). Kot še poroča omenjeni portal, se je umor zgodil pred stanovanjskim blokom na Polju, za pošto. Dogodek so prijavili krajani. Storilca pa so po besedah očividcev kmalu po dejanju pridržali v lokalu v zagorskem parku. 

Neuradno naj bi bila žrtev mati osumljenčeve partnerke, poroča Zon. Poleg tega naj bi policija storilca v preteklosti že obravnavala. 

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da so ob 23.51 na Polju, v občini Zagorje ob Savi, gasilci očistili krvavi madež po nesrečnem dogodku. 

Policisti danes nadaljujejo s preiskavo. Več bo znanega po izjavi policije, ki je napovedana za 12. uro. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.