Magazin > VIP
8178 ogledov

Damjan Murko priznava, da je njegov izdelek drag

Damjan Murko Bojan Mihalič
Toliko bo Murkov koledar stal letos.

Damjan Murko je tudi letos izdal svoj seksi koledar, ki se menda odlično prodaja. "Odlično se prodaja. Nad tem sem zelo presenečen, saj z reklamiranjem koledarja niti začeli nismo. Po tem sploh ni bilo potrebe. Niti fotografije koledarja še nismo dali na družabna omrežja, to pa zato, da vas 'rajcamo',“ je za Žurnal24 povedal Murko in dodal, da so v prvem krogu natisnili 500 izvodov. Po izkušnjah iz preteklih let, bodo verjetno tudi letos koledar ponatisnili. Lani so prodali najmanj 1000 izvodov po 22 evrov, nam je potrdil Murko, kar pomeni, da je zaslužil 22 tisoč evrov. S tem zneskom je bilo seveda treba pokriti tudi stroške koledarja, čigar cena se letos ni spremenila. "Je kar drag, ampak treba je povedati, da ponujamo veliko dobre vsebine.“

Pia Filipčič Magazin Damjan Murko v hotelu bežal pred Pio Filipčič

Tema letošnjega koledarja je kmetija. "Preizkušal sem se v kmečkih opravilih. Včasih sem z dedkom zelo rad obiskoval sorodnike na podeželju. On je bil tudi prvi, ki je koledar videl. Skozi smeh sva se vračala v mojo mladost. To pa je nekaj najlepšega,“ nam je še razkril Murko, ki navdiha za koledar ni našel v resničnostnem šovu Kmetija. "Šovov ne spremljam. Vsako leto me vedno znova vabijo v resničnostne šove, a jih zavračam. V takšnih šovih se ponavadi kariera začne. Jaz takšne samopromocije ne potrebujem. Da bi šel v Kmetijo za 3000 evrov na teden … Tega res ne potrebujem,“ nam je za konec še povedal.
damjan murko luksuz, a na socialni? Magazin Damjan Murko: "Nekoga bom za jajca obesil!"
Komentarjev 6
  • ode 17:17 05.december 2017.

    Vse kaže, da je tale murko prikriti zahrbtni delavec.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 14:01 05.december 2017.

    Vsaki ima pravico,da si kupi koledar katerege hoče!! Sigurno pa je,da v naši hiši Murkovega koledara ne bo pa tudi,če bi nam on plačal 100 evrov!!

  • Avatar Leon
    Leon 10:29 05.december 2017.

    Murko je car !