Denar šel v roke Matildi

Foto: Žurnal24 Matilda na potepu z mamo Michelle
Po smrti Heatha Ledgerja so njegovo vlogo v nedokončanem filmu prevzeli trije igralci. Ti so se odrekli plačilu.
Oglej si celoten članek

V filmu The Imaginarium of Doctor Parnassus so igralca Heatha Ledgerja, ki je konec januarja umrl med snemanjem filma, zamenjali kar trije igralci, in sicer Jude Law, Johnny Depp in Colin Farrell. Vsi trije so zdaj pokazali svoje veliko srce in ves denar, ki so ga zaslužili pri omenjenem filmu, namenili Heathovi dveletni hčerki Matildi.

Johnny, Colin in Jude so v fantazijskem filmu zaigrali vsak svojo različico Heathovega lika. Slednji v filmu stopa skozi več čudežnih zrcal, tako da za dokončanje filma ni bila potrebna računalniška pomoč.

Režiser filma Terry Gilliam je povedal naslednje: "Denarja niso vzeli, vse gre Heathovi hčerki. To je naravnost čudovito. Ko si del filmske industrije, se ti zdijo take geste razlog, zakaj si na začetku sploh stopil v svet filma. Mislil sem si, da je tam veliko čudovitih ljudi, in nisem se zmotil. Obstajajo ljudje, ki za pomoč drugim naredijo izjemne stvari."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.