Magazin > VIP
5 ogledov

Denar šel v roke Matildi

Matilda na potepu z mamo Michelle Žurnal24 main
Po smrti Heatha Ledgerja so njegovo vlogo v nedokončanem filmu prevzeli trije igralci. Ti so se odrekli plačilu.

V filmu The Imaginarium of Doctor Parnassus so igralca Heatha Ledgerja, ki je konec januarja umrl med snemanjem filma, zamenjali kar trije igralci, in sicer Jude Law, Johnny Depp in Colin Farrell. Vsi trije so zdaj pokazali svoje veliko srce in ves denar, ki so ga zaslužili pri omenjenem filmu, namenili Heathovi dveletni hčerki Matildi.

Johnny, Colin in Jude so v fantazijskem filmu zaigrali vsak svojo različico Heathovega lika. Slednji v filmu stopa skozi več čudežnih zrcal, tako da za dokončanje filma ni bila potrebna računalniška pomoč.

Režiser filma Terry Gilliam je povedal naslednje: "Denarja niso vzeli, vse gre Heathovi hčerki. To je naravnost čudovito. Ko si del filmske industrije, se ti zdijo take geste razlog, zakaj si na začetku sploh stopil v svet filma. Mislil sem si, da je tam veliko čudovitih ljudi, in nisem se zmotil. Obstajajo ljudje, ki za pomoč drugim naredijo izjemne stvari."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.