Denarna nagrada bo dvakrat višja

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V drugi sezoni se bo denarna nagrada kviza Denar pada podvojila.
Oglej si celoten članek

Prva sezona kviza Denar pada, ki ga predvajajo na Planet TV, še ni prinesla zmagovalca, ki bi domov odnesel vrtoglavo nagrado v višini sto tisoč evrov. Zato so se vodilni odločili, da glavno nagrado v drugi sezoni podvojijo. "Programski direktor Igor Gajič in direktor Planet TV Pavel Stanchev sta se po prvih treh posnetih oddajah, v katerih so tekmovalci domov odšli praznih rok, odločila, da če v prvi sezoni noben tekmovalni par ne dobi nagrade, povečata sklad za naslednjo sezono na dvesto tisoč evrov na oddajo," so sporočili s Planet TV.

V prvi sezoni bo posnetih deset oddaj, ki bodo predvajane letos spomladi. Kdaj se bodo posnele in predvajale oddaje za drugo sezono, še ni določeno. Snemanje in predvajanje druge sezone bo namreč po besedah programskega direktorja Gajiča odvisno od rezultatov gledanosti v prvi sezoni.

Gledanost oddaje na Planet TV merijo na ciljni skupini od 18 do 49 let, rezultati pa kažejo, da oddajo (do sedaj so bile predvajane tri oddaje) v povprečju spremlja 12 odstotkov gledalcev, ki v tistem trenutku gledajo televizijo.

Veliko prijav, starostne omejitve ni

Na kviz se je do zdaj prijavilo približno štiri tisoč tekmovalcev. Pri izboru dveh tekmovalcev, ki se skupaj bojujeta za bogato nagrado, so pozorni na to, da se med seboj dobro in dlje časa poznata, da sta komunikativna, da noben od njiju ni dominanten ter da sodelujeta med sabo in se dopolnjujeta. Glede starosti in izobrazbe ni omejitve, saj so vprašanja v kvizu iz širokega spektra področij, zaradi načrtovanega števila oddaj v prvi sezoni pa je bilo treba narediti selekcijo tekmovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.