Denis Avdić pristal na urgenci

Foto: Saša Despot Denis Avdić
Voditelj se ni počutil dobro.
Oglej si celoten članek

Denis Avdić je, kot bi mu lahko rekli, pravi multipraktik. Njegovim šalam se lahko nasmejimo ob poslušanju radia, spremljali smo ga v šovu Znan obraz ima svoj glas, hkrati pa sodeluje pri različnih projektih v gledališčih in pripravlja nadaljevanje uspešnice Moški so z Marsa, Ženske so z Venere, kot piše revija Lady.

Čeprav se trdo delo obrestuje, pa je Denis zaradi utrujenosti pristal na urgenci, kot je povedal v intervjuju za revijo Lady. O tem je pisala že revija Suzy, nato pa smo ga za komentar prosili tudi iz našega uredništva, a odgovora nismo prejeli. "Lani so bile tri službe preveč in sem preprosto izgorel. V UKC so me zadrževali kar nekaj časa, ker je vse kazalo na infarkt," je voditelj povedal za revijo in dodal, da so kasneje ugotovili, da je šlo za napade tesnobe: "Štiri ure spanja (na noč) ne gredo v nedogled."

Denis se je takrat odločil, da najprej poskrbi zase, se dodobra spočije in prepreči, da bi se napad ponovil. Zdaj pravi, da skrbi tako za fizično kot tudi psihično normo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 14:05 5. Januar 2018.

    Telo ima spomin. Kompenzacija zanemarjenja iz preteklosti seveda pomaga, vendar ničer ne popravlja za nazaj. Tako kot zdrwvniki samo zdravijo, …

  • 20:07 1. Januar 2018.

    jozicamurn A ste vi ok? So vas kje mučili oz. ste utrpela kakšne hujše poškodbe glave?? Bi znalo bit res …

  • 19:08 1. Januar 2018.

    pohlepnost na denar nima meja ampak na zdravje pa vpliva, se mu maščuje, denar ni vse na svetu, bebec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.