Denis Avdić si nove pogodbe trenutno ne želi

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ni še znano, ali bomo videli novo sezono šova Znan obraz ima svoj glas.
Oglej si celoten članek

Slišali smo, da je Pro Plus komiku, imitatorju in voditelju Denisu Avdiću ponudil pogodbo za sodelovanje pri novi sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Denis pravi, da ni tako, če pa bi mu jo ponudili, je ne bi podpisal. "Trenutno sem v takšnem razpoloženju, da bi rekel vsakomur, ne glede na to, kaj bi mi ponudil, ne. Zelo sem utrujen - od šova, radia in predstav."

Za zdaj še ni znano, ali bomo sploh videli novo sezono. To je po besedah simpatičnega voditelja odvisno predvsem od tega, ali bo televiziji uspelo najti nove tekmovalce. Zelo težko je namreč najti kandidate, ki so sposobni imitirati več oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:32 17. Junij 2016.

    Jah. Avdiča ali imaš rad ali ga ne maraš. Srednje ni. Meni je kar všeč. Ima sicer res predvidljiv humor …

  • 23:29 16. Junij 2016.

    Upam, da te bo to razpoloženje držalo še kakšno leto ali dve..... Zelo predvidljiv in plitek humor, večno iste fore …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.