Magazin > Film & Glasba & TV
126 ogledov

Denis Avdić si nove pogodbe trenutno ne želi

Scena 04.03.13, Denis Avdic, foto: planet tv Planet TV
Ni še znano, ali bomo videli novo sezono šova Znan obraz ima svoj glas.

Slišali smo, da je Pro Plus komiku, imitatorju in voditelju Denisu Avdiću ponudil pogodbo za sodelovanje pri novi sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Denis pravi, da ni tako, če pa bi mu jo ponudili, je ne bi podpisal. "Trenutno sem v takšnem razpoloženju, da bi rekel vsakomur, ne glede na to, kaj bi mi ponudil, ne. Zelo sem utrujen - od šova, radia in predstav."

Za zdaj še ni znano, ali bomo sploh videli novo sezono. To je po besedah simpatičnega voditelja odvisno predvsem od tega, ali bo televiziji uspelo najti nove tekmovalce. Zelo težko je namreč najti kandidate, ki so sposobni imitirati več oseb.

Komentarjev 2
  • dusan72 01:32 17.junij 2016.

    Jah. Avdiča ali imaš rad ali ga ne maraš. Srednje ni. Meni je kar všeč. Ima sicer res predvidljiv humor in ene že izpete fore, po drugi strani ga pa težko iz tira spraviš. Kar se tega tiče bi ga ...prikaži več postavil nekje ob bok Sašu Hribarju. V glavi konkretnega predloga za boljšega voditelja te oddaje nimam (Sašota nekako v temu ne vidim). Tudi ostali člani komisije so nekako unikatni. Gojc je itak legenda, Tanja včasih malo preveč "glumi", Irena ima pa tudi svoje jokajoče izpade. Ampak vsi skupaj (z Denisom vred) so neka celota, ki daje oddaji najmanj 30% čara.

  • Avatar skeptik
    skeptik 23:29 16.junij 2016.

    Upam, da te bo to razpoloženje držalo še kakšno leto ali dve..... Zelo predvidljiv in plitek humor, večno iste fore in bog ne daj, da se kdo poheca s tebe (Gojc naprimer).... Takoj surla do tal.