Denis Toplak: Ženske so včasih malo tečne

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Komentator oddaje Brez cenzure nam je povedal, kako je sedeti v studiu in se verbalno boriti se tremi zgovornimi ženskami.
Oglej si celoten članek

"V novi zasedbi je zanimivo … Ženske so malo tečne včasih, sploh če so tri na kupu skupaj in se bodo sigurno obrnile proti meni v vseh situacijah, tako da se bom moral kar braniti,“ je za Žurnal24 povedal Denis Toplak, ki je že ustaljeni komentator oddaje Brez cenzure. Doda, da malo pogreša Jasno in da je najbolj trd oreh v zasedbi zagotovo Jerica Zupan.

"Jerica je kar glasna in je pripravljena, ker si s seboj nosi zapiske. Ne smem pustiti, da mi skače v besedo,“ doda Mariborčan in pove, da se sicer dobro razumeta in da je to del vloge, ki jo imajo v oddaji: "Moraš biti pripravljen na boj, se moraš boriti za to, da prideš do besede.“

Zanimalo nas je, če bi se odločil za obisk kmetije in trenutnih stanovalcev ter če mu je katera od tekmovalk simpatična: "Pa niti ne. Nobena mi ni tako padla v oko, da bi jo lahko izpostavil.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.