Denisa nategnili sodelavci

Foto: Marko Ocepek
Foto: Marko Ocepek
Priljubljen radijski voditelj Denis Avdić, ki je znan po tem, da se v svojih oddajah norčuje iz drugih, je bil tokrat sam tarča hudomušnih sodelavcev.
Oglej si celoten članek

Prav je, da vam sporočim, da odhajam z Radia 1, hvala ekipi Radia Center, ker ste me sprejeli medse. Se slišimo v ponedeljek namesto Saša Pappa, je včeraj pisalo na Facebook profilu Denisa Avdića. Sporočilo pa je bilo hitro umaknjeno, saj je šlo za tako imenovano Facebook posilstvo, kot nam je razložil programski direktor Radia 1 Andrej Vodušek:

"Denis je pustil odprt Facebook profil in sodelavci so se malce pošalili z njim. Po domače se temu reče Facebook posilstvo. Pri nas se večkrat zgodi, da se s kom pošalimo na tak način. Tokrat smo na finto vrgli Denisa, da ne bo samo on tisti, ki se šali z drugimi."

Avdiću šala ni bila po godu

Foto: Facebook denis avdic Šala pa se ni zdela smešna priljubljenemu voditelju, ki je moral na ta račun ves dan odgovarjati na telefonske klice:

"Šlo je za šalo. Na službenem računalniku sem namreč vedno prijavljen na Facebook in nekdo je izkoristil priložnost. Jezen sem bil zato, ker sem dobil nešteto sporočil, telefon je neprestano zvonil in me motil. Sam se še z nikomer nisem pošalil na tak način, prej bi napisal kakšno samovšečno izjavo, ampak očitno bi na radiu radi videli, da bi šel kam drugam (smeh)," je povedal Avdić, na vprašanje, ali bi kdaj zamenjal radijsko postajo, pa odgovoril: "To delo jemljem kot vsako drugo. Če pride do ponudbe, ki se je ne more zavrniti, nikoli ne veš, kje boš jutri delal. Prestopi se dogajajo, tako kot na televiziji ali pri nogometaših tudi na radiu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.