Magazin > VIP
83 ogledov

Denisa nategnili sodelavci

Udar po moško Tivoli nasmejal do solz Marko Ocepek
Priljubljen radijski voditelj Denis Avdić, ki je znan po tem, da se v svojih oddajah norčuje iz drugih, je bil tokrat sam tarča hudomušnih sodelavcev.

Prav je, da vam sporočim, da odhajam z Radia 1, hvala ekipi Radia Center, ker ste me sprejeli medse. Se slišimo v ponedeljek namesto Saša Pappa, je včeraj pisalo na Facebook profilu Denisa Avdića. Sporočilo pa je bilo hitro umaknjeno, saj je šlo za tako imenovano Facebook posilstvo, kot nam je razložil programski direktor Radia 1 Andrej Vodušek:

"Denis je pustil odprt Facebook profil in sodelavci so se malce pošalili z njim. Po domače se temu reče Facebook posilstvo. Pri nas se večkrat zgodi, da se s kom pošalimo na tak način. Tokrat smo na finto vrgli Denisa, da ne bo samo on tisti, ki se šali z drugimi."

Avdiću šala ni bila po godu

denis avdic | Avtor: Facebook Facebook
Šala pa se ni zdela smešna priljubljenemu voditelju, ki je moral na ta račun ves dan odgovarjati na telefonske klice:

"Šlo je za šalo. Na službenem računalniku sem namreč vedno prijavljen na Facebook in nekdo je izkoristil priložnost. Jezen sem bil zato, ker sem dobil nešteto sporočil, telefon je neprestano zvonil in me motil. Sam se še z nikomer nisem pošalil na tak način, prej bi napisal kakšno samovšečno izjavo, ampak očitno bi na radiu radi videli, da bi šel kam drugam (smeh)," je povedal Avdić, na vprašanje, ali bi kdaj zamenjal radijsko postajo, pa odgovoril: "To delo jemljem kot vsako drugo. Če pride do ponudbe, ki se je ne more zavrniti, nikoli ne veš, kje boš jutri delal. Prestopi se dogajajo, tako kot na televiziji ali pri nogometaših tudi na radiu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.