Denise Dame se je sprehodila po hollywoodski rdeči preprogi!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Očitno je veliko bolj talentirana, kot ji nekateri pripisujejo.
Oglej si celoten članek

Vsaj, kar se iznajdljivosti tiče. Naša razvpita vlogerka Denise Dame se je namreč sprehodila po rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah, ki te dni gosti velika imena hollywoodske filmske industrije, kot so Natalie Portman, Lady Gaga, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Dakota Johnson, Emma Stone, Naomi Watts, Bradley Cooper in mnoge druge. 

Magazin Je bil škandal na Žarometih zrežiran?

Letošnji festival je že 75. za povrstjo in tokrat še posebno poln zvezdnikov. Upamo le, da jim Denise ne zagode takšne, kot jo je na naših Žarometih, ko je med podelitvijo privihrala na oder in se v mikrofon razburjala, da je nagrado za spletne dosežke dobil Ciril Komotar in ne ona. Verjetno so lahko mirni, glede na to, da jo tokrat ni med nominiranci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:10 5. September 2018.

    Bravo punca. Kar tako naprej.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.