Magazin > VIP
17412 ogledov

Je bil škandal na Žarometih zrežiran?

žarometi_2018 Anže Petkovšek
Tako se je Helena Blagne odzvala na kričanje spletne zvezde Denise Dame.

Na včerajšnji podelitvi žarometov je veliko prahu dvignila "kupi mi Guči" spletna zvezda Denise Dame.

žarometi_2018 Medijske nagrade Magazin Škandal na podelitvi žarometov: Nominiranka znorela, ker ni dobila nagrade

Ker ni dobila nagrade za spletno zvezdo, ta je šla v roke Cirilu Komotarju, je skočila na noge in se začela dreti, da je nagrada njena. Med včerajšnjimi podeljevalci je bila tudi Helena Blagne, ki je žaromet podelila Manici Janežič Ambrožič. Ko je Denise s svojim razgrajanjem zmotila njen govor, je Blagne izjavila: "Madona, ta je že zdaj spila malo preveč šampanjčka."

žarometi_2018 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

To pa še ni bilo vse. Denise Dame je po tem, ko sta Helena in Manica že izginili v zaodrje, vdrla na oder, pograbila mikrofon in nadaljevala s pritoževanjem, češ da je ona ustvarila to kategorijo.Heleno smo po podelitvi vprašali, ali je bil incident zrežiran. "Ni bilo zrežirano, improvizirala sem, toliko pa sem že navajena," nam je odgovorila pevka. Pozneje smo tudi izvedeli, da je Denise s svojim izpadom pri organizatorju povzročila celo paniko.

Komentarjev 3
  • Mitnicadoi 22:43 23.april 2018.

    Punca je ful samopromotorka !!! Čestitam ji ker je samopromocija v današnjem svetu zlo dobr placana!!! Folk se norca dela iz nje , pa vendar ona sluzi !!!!!! FOLK NORCI STE VI, ONA TOCN VE KAJ DELA!!!!

  • Majazmaja 13:19 23.april 2018.

    Katastrofa od prireditve. In ja, bilo je zrežirano. Zelo slabo zrežirano. Tale Denise Dame se ne bi tako blamirala, če ji ne bi kapnilo nekaj denarja. Ni neumna, neumni so tisti, ki ji sledijo. Tako kot pri Damjanu Murku, ki ...prikaži več fino služi na račun ovčje črede.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:41 23.april 2018.

    Cel Žaromet je plod ene slabe režije,ne samo ta kura,ki ma IQ številko otroškega čeveljčka?