Depardieu v vlogi Strauss-Kahna

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Francoski igralec Gerard Depardieu bo na velikih platnih upodobil nekdanjega direktorja Mednarodnega denarnega sklada Dominiqua Strauss-Kahna, ki ga je spolni škandal lani stal politične kariere.
Oglej si celoten članek

Gerard Depardieu bo odigral glavno vlogo v filmu o političnem seks škandalu, sredi katerega se je maja lani znašel francoski politik Dominique Strauss-Kahn, ko ga je hotelska sobarica v New Yorku obtožila posilstva.

Nekdanji šef Mednarodnega denarnega sklada je na sodišču sicer zanikal spolni napad na sobarico in avgusta lani so ga oprostili obtožb, potem ko so uvideli, da njena pripoved ni bila verodostojna.

Vloga politikove soproge Anne Sinclair je bila zaupana znani igralki Isabelli Adjani, medtem ko je režijo filma, ki ga bodo začeli snemati junija, prevzel ameriški režiser Abel Ferrara, znan predvsem po filmu Pokvarjeni poročnik iz leta 1992. "Snemali bomo v New Yorku, Parizu in Washingtonu, v mestih moči. Načrtujemo film o bogatih in vplivnih," je o filmu povedal režiser.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.