Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Depardieu v vlogi Strauss-Kahna

Gérard Depardieu Žurnal24 main
Francoski igralec Gerard Depardieu bo na velikih platnih upodobil nekdanjega direktorja Mednarodnega denarnega sklada Dominiqua Strauss-Kahna, ki ga je spolni škandal lani stal politične kariere.

Gerard Depardieu bo odigral glavno vlogo v filmu o političnem seks škandalu, sredi katerega se je maja lani znašel francoski politik Dominique Strauss-Kahn, ko ga je hotelska sobarica v New Yorku obtožila posilstva.

Nekdanji šef Mednarodnega denarnega sklada je na sodišču sicer zanikal spolni napad na sobarico in avgusta lani so ga oprostili obtožb, potem ko so uvideli, da njena pripoved ni bila verodostojna.

Vloga politikove soproge Anne Sinclair je bila zaupana znani igralki Isabelli Adjani, medtem ko je režijo filma, ki ga bodo začeli snemati junija, prevzel ameriški režiser Abel Ferrara, znan predvsem po filmu Pokvarjeni poročnik iz leta 1992. "Snemali bomo v New Yorku, Parizu in Washingtonu, v mestih moči. Načrtujemo film o bogatih in vplivnih," je o filmu povedal režiser.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.