Depp se pripravlja na bitko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V igri je 400 milijonov dolarjev in Johnny Depp se ne namerava predati brez boja.
Oglej si celoten članek

Ko je Amber Heard vložila dokumente za ločitev, se je igralcu najbrž kar stemnilo pred očmi. V tistem trenutku mu je najbrž postalo žal, da s 30-letno igralko pred poroko nista podpisala predporočne pogodbe. Igralka bi po kalifornjskih zakonih lahko dobila polovico njegovega 400 milijonov dolarjev vrednega premoženja. 

Igralka je ob vložitvi zahteve za ločitev zapisala, da od Deppa pričakuje finančno podporo, na kar Depp ne namerava pristati. Pravniki so mnenja, da bi Heardova omenjeno podporo lahko dobila, tako kot tudi njen del premoženja, ki sta ga ustvarila v 15-mesečnem zakonu. 

Igralčev tiskovni predstavnik "glede na to, kako kratek je bil ta zakon in nedavno smrt njegove mame" ni želel komentirati različnih govoric, ki so zaokrožile v zadnjih dneh. Je pa izrazil upanje, da bodo ločitveni postopki "tega kratkega zakona" kmalu zaključeni.

Novica o ločitvi je prišla na dan skoraj sočasno z vestjo, da je igralcu umrla mama. Več preberite v članku Na čevelj ga je dala tri dni po izgubi mame.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.