Magazin > VIP
38 ogledov

Depp se pripravlja na bitko

Johnny Depp Profimedias
V igri je 400 milijonov dolarjev in Johnny Depp se ne namerava predati brez boja.

Ko je Amber Heard vložila dokumente za ločitev, se je igralcu najbrž kar stemnilo pred očmi. V tistem trenutku mu je najbrž postalo žal, da s 30-letno igralko pred poroko nista podpisala predporočne pogodbe. Igralka bi po kalifornjskih zakonih lahko dobila polovico njegovega 400 milijonov dolarjev vrednega premoženja. 

Igralka je ob vložitvi zahteve za ločitev zapisala, da od Deppa pričakuje finančno podporo, na kar Depp ne namerava pristati. Pravniki so mnenja, da bi Heardova omenjeno podporo lahko dobila, tako kot tudi njen del premoženja, ki sta ga ustvarila v 15-mesečnem zakonu. 

Igralčev tiskovni predstavnik "glede na to, kako kratek je bil ta zakon in nedavno smrt njegove mame" ni želel komentirati različnih govoric, ki so zaokrožile v zadnjih dneh. Je pa izrazil upanje, da bodo ločitveni postopki "tega kratkega zakona" kmalu zaključeni.

Novica o ločitvi je prišla na dan skoraj sočasno z vestjo, da je igralcu umrla mama. Več preberite v članku Na čevelj ga je dala tri dni po izgubi mame.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.