Depp v velikem strahu za hčerko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Težko otroštvo, droge, škandali … Igralec Johnny Depp zagotovo ni preživljal le lepih trenutkov. Televizijskemu voditelju Grahamu Nortonu pa je sedaj razkril, katere so bile najtežje ure v njegovem življenju.
Oglej si celoten članek

Leta 2007 je morala njegova hči Lily-Rose v bolnišnico. Zaradi akutne odpovedi ledvic je bila skoraj deset dni prikovana na bolnišnično posteljo. "To je bilo najbolj mračno obdobje v mojem življenju," pravi igralec, ki je od takrat reden gost bolnišnice Great Ormond Street, kjer poskuša bolnim otrokom in staršem kot lik iz Piratov s Karibov, Jack Sparrow, na ustnice pričarati nasmeh.

Lily je sedaj popolnoma zdrava. 16-letnica se počasi uveljavlja tudi kot model, na kar je njen očka zelo ponosen. "Je zelo pametna in razgledana. V tem pogledu je mene in moje prijatelje že prehitela,“ pravi Depp, ki je tudi dodal: "Vedno me bo skrbelo zanjo. Tako deluje odnos med očetom in hčerko.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.