Magazin > VIP
33 ogledov

Depp v velikem strahu za hčerko

johnny depp Profimedias
Težko otroštvo, droge, škandali … Igralec Johnny Depp zagotovo ni preživljal le lepih trenutkov. Televizijskemu voditelju Grahamu Nortonu pa je sedaj razkril, katere so bile najtežje ure v njegovem življenju.

Leta 2007 je morala njegova hči Lily-Rose v bolnišnico. Zaradi akutne odpovedi ledvic je bila skoraj deset dni prikovana na bolnišnično posteljo. "To je bilo najbolj mračno obdobje v mojem življenju," pravi igralec, ki je od takrat reden gost bolnišnice Great Ormond Street, kjer poskuša bolnim otrokom in staršem kot lik iz Piratov s Karibov, Jack Sparrow, na ustnice pričarati nasmeh.

Lily je sedaj popolnoma zdrava. 16-letnica se počasi uveljavlja tudi kot model, na kar je njen očka zelo ponosen. "Je zelo pametna in razgledana. V tem pogledu je mene in moje prijatelje že prehitela,“ pravi Depp, ki je tudi dodal: "Vedno me bo skrbelo zanjo. Tako deluje odnos med očetom in hčerko.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.