Deppa brez bradice ne bi prepoznali ...

Foto: Profimedia johnny depp Foto: Profimedia johnny depp Foto: Profimedia johnny depp Foto: Profimedia johnny depp Foto: Profimedia johnny depp
Bi ga prepoznali?
Oglej si celoten članek

Kakšno razliko naredi kozja bradica! Vsaj pri Johnnyju Deppu, ki se je pred nekaj tedni obril in bi ga sedaj verjetno marsikdo, če bi ga srečal na ulici, spregledal. Videti je starejši, a precej bolj srečen, kot smo ga bili vajeni v zadnjih letih, ko je z Amber Heard bil ločitveno vojno. Depp, ki se sicer nahaja na turneji s prijateljem Jeffom Beckom, je na sodišču dokazal svoj prav in bo od nekdanje žene dobil 10 milijonov dolarjev. 

Depp je bil zaradi osebnih težav leta 2019, ko mu je tudi Hollywood obrnil hrbet, popolnoma na tleh. Utapljal se je v alkoholu. Njegovi prijatelji so bili v velikih skrbeh. Govorilo se je celo, da ima pred sabo le še nekaj tednov življenja. Več o tem TUKAJ.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.