Magazin > VIP
110963 ogledov

Johnny Depp: "Do božiča bo mrtev“

johnny depp Profimedia
Njegovi prijatelji se menda bojijo, da bo do božiča mrtev.
Od leta 2017, ko se je Johnny Depp po sporu, ki se je po besedah Amber Heard končal nasilno, z njo razšel, se o igralcu pišejo negativne stvari. Pretepač, alkoholik, odvisnež od drog … V zadnjem času pa se je prah okoli njega polegel. Zdelo se je, da se je Johnny vzel v roke in se spet posvetil umetnosti – filmu in glasbi.
johnny depp Magazin Zelo slaba novica za Johnnyja Deppa
Globe pa sedaj poroča, da ni tako in da se zvezdnik zaradi težav z nekdanjo ženo, s katero se še vedno preganjata po sodišču, utaplja v alkoholu. Njegovo stanje je menda nadvse zaskrbljujoče. "Johnny Depp: Pred seboj ima le še nekaj tednov življenja,“ so pri tabloidu naslovili članek, v katerem trdijo, da Johnny ob treh zjutraj v sobo naroča steklenice vodke. "Alkohol je na nekem dogodku pil iz lončka za kavo. Bilo je divje,“ je vir povedal reviji in dodal, da so morali igralca njegovi varnostniki držati, da se ne bi zgrudil.

Tabloid ni omenil, na katerem dogodku naj bi se Depp neprimerno vedel, zato je zgodba precej sumljiva. Fotografij ni, so pa ga fotografi ujeli na otvoritvi Guitar Hotela, kjer je bil videti v odlični formi …Globe je sicer že lani objavil članek, ki se je izkazal za neresničnega. Takrat so trdili, da ima Depp obolenje jeter, zaradi katere naj bi bilo njegovo življenje v nevarnosti.

johnny depp Magazin Johnny Depp je udaril nazaj
Komentarjev 1
  • Avatar Velestella
    Velestella 00:45 18.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com