Magazin > Film & Glasba & TV
13202 ogledov

Zelo slaba novica za Johnnyja Deppa

johnny depp
Po vseh teh dramah še to …

Konec za Johnnyja Deppa. Igralca ne bomo več videli v vlogi Jacka Sparrowa v filmih Pirati s Karibov. Depp je v zadnjih 15 letih nastopil v petih filmih o slovitih piratih.

Disney Studio namerava po besedah scenarista Stuart Beattie celo franšizo predelati, saj je bil zadnji del zelo slabo sprejet. Za Daily Mail je potrdil, da Deppa ne bodo več najeli, čeprav je bil v vlogi Sparrowa fantastičen. »Mislim, da je Jack Sparrow njegova zapuščina, saj je edini lik, ki ga je igral petkrat. Vanj se je našemil, ko je obiskoval otroke po bolnišnicah. Po tej vlogi se ga bomo spominjali,« je še povedal scenarist. 

jack sparrow | Avtor: Profimedia Profimedia

Zvezdnika so v zadnjih mesecih pestile ljubezenske in finančne težave. Igralec ima težave z alkoholom, kar je poudarila tudi njegova zdaj že bivša žena Amber Heard, ki naj bi jo zvezdnik pretepel, zaradi česar se je od njega ločila.

Kaj točno namerava studio spremeniti, še ni znano, potrjeno pa je, da bosta pa pri pisanju scenarija sodelovala Rhett Reese in Paul Wernick, scenarista filma Deadpool.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.