Magazin > VIP
7731 ogledov

Na to fotografijo Johnnyja Deppa smo čakali

johnny depp
1/3
Depp je nazaj.

Junija se je svet spraševal, ali je Johnny Depp morda bolan. Igralec je bil na fotografijah namreč videti shujšan in bled kot stena, zaradi česar so bili njegovi oboževalci močno zaskrbljeni. Depp se je začel spreminjati po ločitvi od Amber Heard, ki je bila zelo umazana. Poleg tega so ga tožili nekdanji varnostniki, ker jim ni izplačal dogovorjenega plačila. Težave pa ni imel le zasebno, ampak tudi poslovno. Že lep čas namreč ni posnel uspešnega filma, zaradi česar naj bi imel finančne težave. Oktobra ga je doletel še en udarec. Razvedelo se je namreč, da ga ne bomo več videli v vlogi Jacka Sparrowa v filmih Pirati s Karibov. Depp je v zadnjih 15 letih nastopil v petih filmih o slovitih piratih. Disney Studio namerava po besedah scenarista Stuart Beattie celo franšizo predelati, saj je bil zadnji del zelo slabo sprejet. 

Depp pa se je sedaj očitno odločil za spremembo. Na filmskem festivalu na Kitajskem je očaral javnost, saj je bil videti mnogo bolje kot v zadnjih mesecih. V elegantni obleki in z nekaj kilogrami več se je šarmantno sprehodil po rdeči preprogi. Kot poročajo mediji, je bil zvezdnik na Kitajskem zelo dobro razpoložen in se je z veseljem posvečal svojim oboževalcem in fotografom.

Deppa kljub škandalom v zadnjem letu prijatelji niso zapustili. Med najbolj zveste zagotovo spada Alice Cooper, ki je tako kot Depp član skupine 'Hollywood Vampires'. “O Deppu sem prebral veliko norosti. Da je depresiven in da jemlje droge. Neumnost,” je povedal Cooper.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.