Magazin > VIP
6195 ogledov

Depp spet zaljubljen: To je njegova 30 let mlajša ljubimka

johnny depp
Polina je go-go plesalka.
Za Johnnyjem Deppom so težki časi. Po ločitvi od Amber Heard se mora braniti obtožb, da je bil do nje, kadar je bil vinjen, in to je bilo velikokrat, nasilen, pestile pa so ga tudi finančne težave, za katere je okrivil svoje menedžerje. Te je zaradi slabih investicij tudi tožil. Sprti strani sta se na koncu dogovorili izven sodišča, takšne sreče pa igralec ni imel z bivšo ženo. Depp namreč tudi njo toži. Zahteva odškodnino v višini 45 milijonov evrov. Amber je sodišče pozvalo, naj tožbo zavrne in Deppa označila za „pošast“.

johnny depp Magazin Na to fotografijo Johnnyja Deppa smo čakali

Sedaj pa je, kot kaže, v zvezdnikovo življenje spet posijalo sonce. Mediji poročajo, da se je zaljubil v 30 let mlajšo rusko go-go plesalko Polino Glen, ki jo je spoznal na neki zabavi v Los Angelesu. Mladenka menda ni vedela, kdo stoji pred njo, sta se pa takoj ujela in hitro postala par. Lepotica se je že vselila v njegov dom, govori pa se tudi, da jo bo Depp kmalu odpeljal pred oltar. Zveza naj bi trajala že eno leto.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you all for my birthday wishes🎂 ❤️love ya! #Birthdaygirl

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“THROB”//part2. Full version on YouTube Link in bio! Credit//Song :Janet Jackson -#Throb @janetjackson

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where you been this summer? Me- Italy 🇮🇹 ❤️

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

 

Komentarjev 2
  • oddball 00:44 26.april 2019.

    Škoda fanta. Z njim je pač konec, samo še navzdol gre vse, tako igralstvo, kot privat življenje. V glavi je pač šel mozak u maloro. Ne zaveda se realnosti. Čez nekaj let ga taka jebača še pogledala ne bo več.

  • kapibara 11:39 25.april 2019.

    Naj mu ga scuza do konca... in pa še naprej..