Magazin > VIP
7134 ogledov

Johnny Depp je udaril nazaj

johnny depp
Igralec Johnny Depp toži bivšo ženo.

Amber Heard je decembra objavila komentar v časniku Washigton Post, v katerem je razkrila, da je po tem, ko je moža Johnnyja Deppa obtožila družinskega nasilja, izgubila več poslovnih priložnosti, poleg tega pa naj bi prejemala grožnje.

Deppu je po objavi članka počil film. Nekdanjo ženo zaradi obrekovanja sedaj toži in od nje zahteva odškodnino v višini 50 milijonov dolarjev, ker mu je z obtožbami uničila kariero.

Amber Heard modrice Johnny Depp | Avtor: Profimedias Profimedias


Depp trdi, da si je Amber vse izmislila, da bi pospešila svojo kariero, poleg tega pa naj bi ga z Elonom Muskom, ustanoviteljem podjetja Tesla, prevarala že en mesec po poroki. Musk naj bi igralko redno obiskoval v stanovanju, ki si ga je Amber delila z Johnnyjem. To menda lahko potrdi varnostno osebje stavbe. Amber naj bi Musk obiskal celo večer pred objavo fotografij zvezdničinih modric, ki naj bi jih dobila po sporu z možem.

Igralka se je na tožbo odzvala preko svojih odvetnikov, ki so povedali, da jo poskuša Depp utišati, a mu ne bo uspelo.

amber heard, johnny depp gre za kakec Magazin Na tako nagnusen način naj bi se maščevala Johnnyju Deppu
Komentarjev 2
  • hot_head 11:12 04.marec 2019.

    Sram naj vas bo niti ne znate napisat en članek kakor se ga da res kreteni nepismeni malo se v roke uzamte pa ne širite lažnih novic SRAMOTA SRAMOTA da ni večje