Magazin > VIP
9057 ogledov

Kako bolan je v resnici Johnny Depp?

johnny depp
1/4
Govoric o njegovem slabem zdravstvene stanju je vse več.

Oboževalci Johnnyja Deppa so po objavi najnovejših fotografij, na katerih je igralec videti močno shujšan, poleg tega pa je tudi bled kot stena, močno zaskrbljeni.

Depp se je začel močno spreminjati po ločitvi od Amber Heard, ki je bila zelo umazana. Poleg tega so ga tožili nekdanji varnostniki, ker jim ni izplačal dogovorjenega plačila. Težave pa ni imel le zasebno, ampak tudi poslovno. Že lep čas namreč ni posnel uspešnega filma. Finančne težave se pri 54-letniku, ki je trenutno na turneji, in sicer s skupino Hollywood Vampires, kopičijo, poročajo mediji. Ga je ves ta stres zlomil? Depp naj bi se spet začel predajati alkoholu, kljub temu pa viri blizu zvezdniku pravijo, da ni razlogov za skrb. "Johnnyjevo življenje je podobno vlakcu smrti, trenutno pa mu gre dobro. Turneja dobro vpliva na njega. Ostali člani skupine pazijo nanj, navdušenje občinstva pa mu vliva nove samozavesti.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.