Magazin > VIP
10989 ogledov

Depp: "Bolj nizko ne bi mogel pasti"

johnny depp
Neverjetno v kakšnih škripcih se je znašel Depp.

V intervjuju za Rolling Stone je igralec odkrito spregovoril o ločitvi od Amber Heard in finančnih težavah. "Mislim, da bolj nizko ne bi mogel pasti," je priznal. Da bi se izvil iz depresije, se je podal na turnejo s svojo skupino Hollywood Vampires in napisal spomine. "Zjutraj sem si nalil vodko in začel pisati, dokler nisem imel povsem solznih oči in nisem več videl lista pred sabo," je povedal o procesu dela. 

O podrobnostih ločitve - Amber ga je obtožila, da je bil do nje nasilen - ne govori, saj sta z nekdanjo ženo podpisala sporazum, po katerem ne smeta razkrivati podrobnosti. Zapletel pa se je tudi na finančnem področju. 

Depp toži nekdanjega menedžerja, ker naj bi ga ogoljufala. Od družbe The Management Group zahteva več kot 25 milijonov dolarjev. Večine njegovega premoženja - vredno naj bi bilo okoli 650 milijonov dolarjev - ni več. Priznava, da je za to kriv tudi sam, saj je živel zelo razkošno. "Žaljivo je, da govorijo, da sem zapravil 30.000 dolarjev za vino, ker je bilo še veliko več," je povedal o eni svojih razvad. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice