Deset naj otokov

Foto: Žurnal24 Hvar, Hrvaška Foto: Žurnal24 Hawaii oziroma Big Island, Havaji, ZDA Foto: Žurnal24 Maldivi Foto: Žurnal24 Maui, Havaji, ZDA Foto: Žurnal24 Sicilija, Italija Foto: Žurnal24 Santorini, Grčija Foto: Žurnal24 Bali, Indonezija Foto: Žurnal24 Kikladi, Grčija Foto: Žurnal24 Kauai, Havaji, ZDA Foto: Žurnal24 Galapagos, Ekvador
Včasih se potovanje na otok zdi kot edino zares resnično potovanje. Tudi zato spiskov tako ali drugače najboljših otokov kar mrgoli.
Oglej si celoten članek

Tokrat so najboljše otoke izbirali bralci revije Travel + Leisure, ki so kar na peto mesto uvrstili hrvaški Hvar. Veliko presenečenj med deseterico ni. Čeprav prvega mesta niso zasedli, lahko za zmagovalce razglasimo Havaje, saj so med desetimi kar trije havajski otoki (nenazadnje je uredništvo revije Travel + Leisure v New Yorku, bere pa jo daleč največ Američanov). Dobro se je odrezalo tudi Sredozemlje, ki ima med deseterico štiri predstavnike, nato pa je prostora le še za tri, tudi za letošnjega prvouvrščenega. Ne zaradi laskanja Hrvatom ali Havajem in ne zato, ker bi nas izbrani otoki zares najbolj prepričali, ampak preprosto zaradi otoške lepote v galeriji poglejte še eno deseterico naj otokov in otočij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.