Magazin
35 ogledov

Deset naj otokov

Hvar, Hrvaška
1/10
Žurnal24 main
Včasih se potovanje na otok zdi kot edino zares resnično potovanje. Tudi zato spiskov tako ali drugače najboljših otokov kar mrgoli.

Tokrat so najboljše otoke izbirali bralci revije Travel + Leisure, ki so kar na peto mesto uvrstili hrvaški Hvar. Veliko presenečenj med deseterico ni. Čeprav prvega mesta niso zasedli, lahko za zmagovalce razglasimo Havaje, saj so med desetimi kar trije havajski otoki (nenazadnje je uredništvo revije Travel + Leisure v New Yorku, bere pa jo daleč največ Američanov). Dobro se je odrezalo tudi Sredozemlje, ki ima med deseterico štiri predstavnike, nato pa je prostora le še za tri, tudi za letošnjega prvouvrščenega. Ne zaradi laskanja Hrvatom ali Havajem in ne zato, ker bi nas izbrani otoki zares najbolj prepričali, ampak preprosto zaradi otoške lepote v galeriji poglejte še eno deseterico naj otokov in otočij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.