Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Ko posveti kafetjera ... (Foto: www.deezen.com) Foto: Žurnal24 "Košara" za piknik Pique Nique. Oblikovanje: Patricia Lee. Foto: Žurnal24 "Košara" za piknik Pique Nique. Oblikovanje: Patricia Lee. Foto: Žurnal24 Solnica Sale. Oblikovanje: Stefano Oliva. Foto: Žurnal24 Solnica Sale. Oblikovanje: Stefano Oliva. Foto: Žurnal24 Žlička/mešalec Mix. Oblikovanje: Luis Carlos Hernani Junior. Foto: Žurnal24 Žlička/mešalec Mix. Oblikovanje: Luis Carlos Hernani Junior. Foto: Žurnal24 Zvočniki Megaphone. Oblikovanje: Corentin Dombrecht. Foto: Žurnal24 Zvočniki Megaphone. Oblikovanje: Corentin Dombrecht. Foto: Žurnal24 Zvočniki Megaphone. Oblikovanje: Corentin Dombrecht. Foto: Žurnal24 Knjižna polica 100% Cat Friendly Modular Bookshelf. Oblikovanje: Corentin Dombre Foto: Žurnal24 Knjižna polica 100% Cat Friendly Modular Bookshelf. Oblikovanje: Corentin Dombre Foto: Žurnal24 Podstavki za kozarce Palette. Oblikovanje: Labyrinth Design Studio. Foto: Žurnal24 Podstavki za kozarce Palette. Oblikovanje: Labyrinth Design Studio. Foto: Žurnal24 Podstavki za kozarce Palette. Oblikovanje: Labyrinth Design Studio. Foto: Žurnal24 Lučka Espresso Lamp. Oblikovanje: Fly-Pitcher. Foto: Žurnal24 Lučka Espresso Lamp. Oblikovanje: Fly-Pitcher. Foto: Žurnal24 Lučka Espresso Lamp. Oblikovanje: Fly-Pitcher. Foto: Žurnal24 Lučka Espresso Lamp. Oblikovanje: Fly-Pitcher. Foto: Žurnal24 Lučka Espresso Lamp. Oblikovanje: Fly-Pitcher. Foto: Žurnal24 Knjižna polica Read-Unread. Oblikovanje: Niko Economidis Design. Foto: Žurnal24 Knjižna polica Read-Unread. Oblikovanje: Niko Economidis Design. Foto: Žurnal24 Stol Piana. Oblikovanje: David Chipperfield za Alessi. Foto: Žurnal24 Stol Piana. Oblikovanje: David Chipperfield za Alessi. Foto: Žurnal24 Počivalnik/klop Bits. Oblikovanje: Fulo. Foto: Žurnal24 Počivalnik/klop Bits. Oblikovanje: Fulo.
Čas za branje, čas za piknik in čas za kavo – naj vam simpatične oblikovalske ideje razvedrijo petek. Poglejte deset malo drugačnih in zabavnih.
Oglej si celoten članek

Knjižna polica 100% Cat Friendly Modular Bookshelf vse o sebi pove že z imenom. Ker je mucam prijazna, je narejena tako, da se mačka na vrh, kjer jo čaka malo ležišče oziroma opazovalnica, povzpne kot po stopnicah. In psi lahko le zavistno opazujejo od spodaj. Read-Unread je še ena knjižna "polica", ki pa stavi uravnoteženje knjig na vsaki strani usnjenega traku. Počivalnik Bits naj bi bil hkrati tudi klop in premakljivi vzglavnik, zato lahko postane tudi naslonjalo. Zložljivi stoli Piana so iz materialov, ki jih je mogoče stoodstotno reciklirati. Zvočniki Megaphone se v resnici zgledujejo po glasnih megafonih, le da je plastiko zamenjal les.

Piknik in kava
Ko se košara za piknik "obleče" v plastiko, nastane Pique Nique, piknik komplet, ki je videti, kot bi se sprehodil skozi šestdeseta ali sedemdeseta. Solnica Sale se lahko hrupno zakotali po mizi, podstavki za kozarce so lahko tudi majcene lesene palete, ki jih sicer videvate v skladiščih in trgovinah. Za oboževalce kapučina, ki jih moti, da jim sladkor "uniči" spenjeno mleko: žlička/mešalec Mix. V majhen lij na vrhu vsujete sladkor in nato le še nežno premešate. "Kapuca" bo ostala nedotaknjena, kava pa bo sladka. Za konec spet najboljše. Nepogrešljiva kafetjera, moka oziroma macchinetta je navdihnila kolekcijo stoječih lučk Espresso Lamp – na voljo v treh velikostih ("enojni, dvojni in mini espresso") in veliko barvah. Bravo. Deseterico poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.