Magazin
20 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Ko posveti kafetjera ... (Foto: www.deezen.com)
1/26
Žurnal24 main
Čas za branje, čas za piknik in čas za kavo – naj vam simpatične oblikovalske ideje razvedrijo petek. Poglejte deset malo drugačnih in zabavnih.

Knjižna polica 100% Cat Friendly Modular Bookshelf vse o sebi pove že z imenom. Ker je mucam prijazna, je narejena tako, da se mačka na vrh, kjer jo čaka malo ležišče oziroma opazovalnica, povzpne kot po stopnicah. In psi lahko le zavistno opazujejo od spodaj. Read-Unread je še ena knjižna "polica", ki pa stavi uravnoteženje knjig na vsaki strani usnjenega traku. Počivalnik Bits naj bi bil hkrati tudi klop in premakljivi vzglavnik, zato lahko postane tudi naslonjalo. Zložljivi stoli Piana so iz materialov, ki jih je mogoče stoodstotno reciklirati. Zvočniki Megaphone se v resnici zgledujejo po glasnih megafonih, le da je plastiko zamenjal les.

Piknik in kava
Ko se košara za piknik "obleče" v plastiko, nastane Pique Nique, piknik komplet, ki je videti, kot bi se sprehodil skozi šestdeseta ali sedemdeseta. Solnica Sale se lahko hrupno zakotali po mizi, podstavki za kozarce so lahko tudi majcene lesene palete, ki jih sicer videvate v skladiščih in trgovinah. Za oboževalce kapučina, ki jih moti, da jim sladkor "uniči" spenjeno mleko: žlička/mešalec Mix. V majhen lij na vrhu vsujete sladkor in nato le še nežno premešate. "Kapuca" bo ostala nedotaknjena, kava pa bo sladka. Za konec spet najboljše. Nepogrešljiva kafetjera, moka oziroma macchinetta je navdihnila kolekcijo stoječih lučk Espresso Lamp – na voljo v treh velikostih ("enojni, dvojni in mini espresso") in veliko barvah. Bravo. Deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.